Sunteti pregatiti pentru sezonul rece?

Rulouri exterioare iarnaRacirea brusca a temperaturii din ultima perioada ne-a reamintit tuturor de sezonul rece. Iarna care vine va aduce, conform prognozelor expertilor rusi in meteorologie, temperaturi anormal de scazute in Europa si posibil chiar cea mai rece iarna din ultimii 100 de ani. Previziunile metelorologilor rusi sunt bazate pe calculul indicilor climatici, potrivit carora in lunile de iarna, mase de aer din zona artica vor fi impinse catre Europa, racire sustinuta si de scaderea activitatii solare.

Indiferent daca aceste prognoze se vor adeveri sau nu, puteti contribui la sporirea confortului caminului dumneavoastra prin montarea rulourilor exterioare, cunoscute si sub denumirea de „jaluzele exterioare”.

Studiile au aratat ca in sezonul rece puteti face economii de pana la 30 % la facturile pentru incalzire prin montarea de rulouri exterioare. Sistemele de umbrire exterioare (din care face parte si intreaga gama de rulouri exterioare) ofera o izolare termica eficienta, datorita lamelelor umplute cu spuma poliuretanica, fapt ce duce la mentinerea caldurii in locuinta pe timp de iarna, iar pe timp de vara ca oferi un mediu racoros si confortabil.

Toate acestea vor duce la o diminuare semnificativa a cheltuililor cu intretinerea locuintei.

Rulourile exterioare din aluminiu pot fi montate oricand, atat pe tamplaria deja existenta (fie ca aceasta este din pvc, lemn sau aluminiu), cat si in  glafurile exterioare, distantate de ferastra.

This entry was posted in Blog and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Efectuati calculul de mai jos: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.