Rulourile exterioare – alegerea potrivita

Daca nu sunteti multumit de izolatia caminului dumneavoastra, daca ferestrele nu fac fata temperaturilor scazute pe timpul iernii si celor ridicate vara, daca privirile curioase ale vecinilor de vis-à-vis va deranjeaza, SOLUTIA cea mai potrivita pentru a acoperi toate aceste dezavantaje sunt rulourile exterioare din aluminiu.

Rulouri Exterioare
Denumite si jaluzele exterioare ,rulourile datorita lamelelor umplute cu spuma poliuretanica va izoleaza casa, pe timpul verii impiedicand incalzirea excesiva, iar iarna protejeaza tamplaria de vant puternic, viscol sau grindina.

Rulourile exterioare scad pierderile de caldura prin ferestre si necesarul de energie termica cu aproximativ 10% pe timpul iernii.

Un alt avantaj il constituie dozarea luminii naturale permitand odihna si in timpul zilei si crearea unei ambiante placute.

Puteti opta pentru aceste rulouri exterioare oferind casei dumneavoastra un plus de siguranta datorita sistemului de inchidere cu yala.

Puneti in balanta aceste avantaje si disconfortul dumneavoastra si va asteptam pentru mai multe informatii privind produsele si serviciile noastre la:

Mobil: 0721 676 658

0767 152 189
Fax: 021 777 33 53
E-mail: contact@peda-ambient.ro

This entry was posted in Blog and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Efectuati calculul de mai jos: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.