Roletele textile – un plus de eleganta

Rolete textile peda ambient

Roletele textile reprezinta sisteme de umbrire interioara ce ajuta la crearea unui ambient placut al locuintei dumneavoastra.

Peda Ambient va pune la dispozitie o gama larga de rolete textile cu un design simplu si elegant, realizate din tesatura. Materiale folosite in realizarea roletelor sunt transparente, translucide sau opace (black-out), si permit reglarea tensitatii luminii care patrunde in camera in functie de preferintele dumneavoastra.

Roletele textile pot fi si o alternativa la jaluzele verticale si cele orizontale. Roletele reusesc sa filtreze lumina conferind incaperii inca care sunt montate, pe langa protectia impotriva razelor solare, un plus de rafinament si eleganta.

Roletele textile se manevreaza foarte usor, sunt caracterizate de durabilitate si permit reglarea luminii din locuinta dumneavoastra oferindu-va intimitate si un confort sporit.

Echipa noastra de profesionisti va sta la dispozitie cu sfaturi despre alegerea roletelor textile, preturi si montaj. Accesati rubrica contact pentru mai multe detalii.

This entry was posted in Blog and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Roletele textile – un plus de eleganta

  1. StefDoors says:

    Roletele textile arata elegant si infrumuseteaza spatiul interior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Efectuati calculul de mai jos: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.