Promotie rulouri exterioare

Promotie Rulouri Exterioare
Atunci cand soarele invadeaza efectiv camerele dumneavoastra, iar caldura va transforma casa intr-un spatiu insuportabil. Mai mult, galagia de afara sporeste si ea disconfortul, iar privitorii curiosi mai arunca din cand in cand un ochi catre ferestrele casei tale, este momentul sa va montati rulouri exterioare.

Vara aceasta Peda Ambient pune la dispozitia dumneavoastra o oferta speciala la rulouri exterioare. Pana pe data de 15 august 2012 puteti achizitiona rulouri exterioare cu lamele de 45mm la pret de rulouri exterioare cu lamele de 39mm, preturi de producator.

Aduceti un plus de confort locuintei dumneavoastra prin montarea de rulouri exterioare, foarte apreciate datorita numeroselor beneficii oferite: posibilitatea reglarii temperaturii, scaderea costurilor cu energiei termica, intimitate sporita, rol antiefractie, durabilitate, pret scazut si intretinere usoara.

Pentru comenzi si detalii despre oferta va rugam sa ne contactati la numerele de telefon: 021.777.33.53/ 0721.676.658/ 0767.152.189

This entry was posted in Blog and tagged , , . Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Efectuati calculul de mai jos: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.