Principalele avantaje ale montarii rulourilor exterioare

Principalele avantaje ale montarii rulourilor exterioare

Schimbarile climatice din ultimii ani, dar si poluare fonica din orase fac evidente cateva dintre avantajele montarii de rulouri exterioare pentru locuinta dumneavoastra. In acest articol vom publica principalele caracteristici care recomanda montarea acestora:

Izolatie termica
Unul dintre cele mai importante avantaje, daca nu chiar cel mai important, este izolatia termica oferita de rulourile exterioare. Astfel, beneficiati de protectie in zilele toride de vara, cand lamelele rulourilor exterioare impiedica patrunderea razelor de soare in camere reflectandu-le catre exterior. Iarna, rulourile functioneaza ca un adevarat izolator termic, pastrand caldura.

Protectie fonica
Indiferent deca locuiti la bloc sau la casa, un plus de protectie fonica va duce cu siguranta la cresterea confortului locuintei dumneavoastra

Rol de antiefractie
Montarea rulourilor exterioare descurajeaza infractorii, oferind si un plus de protectie datorita faptului ca se actioneaza din interiorul locuintei,

Protectie impotriva agentilor externi
Rulourile exterioare impiedica patrunderea prafului, a zapezii sau ploilor, protejand astfel si mobilierul din incaperi.

Protectie impotriva razelor solare
Rulourile exterioare actioneaza asupra excesului de lumina care intra in incapere, sporind astfel confortul celor care doresc sa se odihneasca pe timp de zi, dar sunt impiedicati de lumina puternica oferita de razele solare.

Sporirea gradului de intimitate
Avantaj apreciat mai ales in mediul urban, de catre proprietarii apartamentelor amplasate la parter, rulourile oferindu-le intimitatea de care au nevoie.

Acestea sunt doar cateva avantaje oferite de rulourile exterioare. La acestea insa putem adauga rolul estetic, durata de viata indelungata, montarea si intretinerea usoara.

This entry was posted in Blog and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Efectuati calculul de mai jos: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.