Pregatiti-va din timp locuinta pentru sezonul cald. Montati-va rulouri exterioare!

Rulourile exterioare sporesc confortul caminului tau

Rulourile exterioare reprezinta o solutie rapida de imbunatatire a confortului locuintei dumneavoastra, acestea se monteaza rapid (se recomanda utilizarea serviciilor unei echipe specializate) si ofera caminului dumneavoastra securitate, izolare termica, izolare fonica si chiar eleganţă.

Rulourile exterioare sunt usor de integrat in design-ul oricarei cladiri

De multe ori confundate cu jaluzelele sau roletele textile, rulourile exterioare se aplica la exteriorul ferestrelor si reprezinta in acest moment unele dintre cele mai des folosite accesorii din domeniul tamplariei. Acestea vin intr-o gama variata de culori, fiind usor de integrat in design-ul oricarui tip de cladiri noi sau vechi, cladiri industriale, case sau apartamente.

Durabilitea, principalul avantaj al rulourilor exterioare

Rulourile exterioare sunt asemanatoare rulourilor orizontale din aluminiu, ce se monteaza la interior, insa latimea lamelei este mai mare, iar durabilitatea acestora in timp de asemenea.

La adapost de arsita verii cu ajutorul rulourilor exterioare

Vara, rulourile exterioare reprezinta aliatul principal al aparatelor de aer conditionat, putand in unele cazuri chiar sa le suplineasca cu succes. Pe langa confort, rulourile exterioare ofera si un avantaj economic, contribuind la diminuarea facturii la energie electrica, locatarii folosind aerul conditionat mai putin decat in mod normal.

Mecanismele noi, avansate, de control automatizat al rulourilor permit reglarea luminozitatii pentru urcarea si coborarea acestora printr-o simpla atingere de buton.

Contactati-ne daca doriti detalii sau oferta de pret pentru rulouri exterioare

This entry was posted in Blog and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Pregatiti-va din timp locuinta pentru sezonul cald. Montati-va rulouri exterioare!

  1. Ioana says:

    Anul trecut ne-am pus rulouri exterioare si am facut cea mai buna alegere. Recomand tuturor. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Efectuati calculul de mai jos: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.