Montaj si reparatii rulouri exterioare

reparatii rulouri exterioareGama larga de servicii oferite de Peda Ambient cuprinde, pe langa productia si comercializarea rulourilor exterioare, si servicii de montaj, reparatii si reconditionari.

Echipa Peda Ambient poate repara si reconditiona jaluzele verticale, jaluzele orizontale, rolete textile, rulouri exterioare si tamplarie PVC, acordand o deosebita importanta cerintelor dumneavoastra si oferind cel mai bun raport calitate pret.

Ne ocupam de reparatii rulouri exterioare din aluminiu, revizii periodice preventive, inlocuire garnitura, sita rupta sau uzata, inlocuire manere si balamale defecte, inlocuirea mecanismului de actionare, snurului rulou, panglicii, role glisare, automatizare si motorizare rulouri samd.

Experienta in reparatii rulouri exterioare, acumulata de-a lungul unei perioade indelungate de activitate, ne ajuta sa oferim clientilor nostri solutii fiabile, la un inalt grad calitativ si intr-un timp foarte scurt.

Peda Ambient pune accentul pe reparatii de calitate si timpi de interventie cat mai mici la costuri optime. Pentru mentinerea acestor standarde investim permanenta in oameni si echipamente profesionale de cea mai buna calitate.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati

This entry was posted in Blog and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Montaj si reparatii rulouri exterioare

  1. erminaesd4o2 says:

    puteti repara si rulouri din plasa de tantarri?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Efectuati calculul de mai jos: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.