De ce Peda Ambient

Peda Ambient Rulouri Exterioare

Inca de la infiintare, compania Peda Ambient si-a propus sa asigure clientilor sai confortul, protectia dar si aspectul placut al locuintelor acestora.

Firma va vine in ajutor atunci cand vine vorba de amenajarea caminului dumneavoastra cu o gama larga de servicii care includ producerea si montarea de rulouri exterioare, jaluzele, usi de garaj, rolete si geamuri termopan.

Rulourile exterioare, clasice sau cu plasa, sunt fabricate din aluminiu, un material cu un cost mic si usor de intretinut. Aceste rulouri au devenit o necesitate in ziua de azi, permitandu-va sa faceti economie la energie electrica pe timp de vara si la energie termica pe timp de iarna. In acelasi timp rulourile vin intr-o gama larga de culori si un design placut, usor de integrat in stilul arhitectonic al locuintei dumneavoastra.

Peda Ambient va o fera si o gama larga de modele usi de garaj sectionale si tip rulou, ideale pentru o locuinta noua sau una renovata, oferind un plus de confort, siguranta si eleganta. La usile de garaj se poate adauga: actionare prin telecomanda, intrerupator cu cheie, centrala cu unul sau doua canale etc.

Roletele textile sunt o alegere ideala cand vine vorba de imbunatatirea designului interior al locuinte. Acestea cuprind o gama larga de culori rezistente la expuneri prelungite la lumina solara intensa si caldura.

Firma noastra asigura si montajul, acesta fiind realizat de o echipa de profesionisti cu o vasta experienta un domeniu, o garantie a durabilitatii lucrarii.

This entry was posted in Blog and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Efectuati calculul de mai jos: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.