Cum se monteaza rulourile exterioare

Rulou exterior montat

Rulourile exterioare, cunoscute si sub numele de „jaluzele exterioare”, sunt rulouri pliabile care isi aduc aportul la confortul oferit de locuinta.

Efectele benefice ale rulourilor exterioare se fac simtite atat pe timpul iernii cand ajuta la
mentinerea caldurii prin faptul ca nu lasa frigul sa treaca, dar si pe timpul verii cand protejeaza impotriva caldurii excesive.

Rulourile exterioare se monteaza asemanator cu rulourile opace, avand in mare parte aceleasi  functii ca si acestea, insa avand avantajul ca se pot plia oriunde si pot acoperii proportii diferite din geam, in functie de preferintele utilizatorilor.

Desi asemanatoare, montarea rulourilor exterioare este diferita de montarea rulourilor opace, in principal prin pozitionarea in partea superioarea a ramei de geam. De obicei rulourile se fixeaza cu cleme cuprinse in kitul pentru montaj, dar mai exista si alte tipuri de mecanisme de prindere in functie de modelul ales. Dupa fixare, se monteaza sinele si se fixeaza in una din laterale un sistem cu fir, care va permite sa trageti pliati ruloul in functie de zi si temperatura exterioara.

In ultima perioada tot mai multi clienti au in vedere montarea de rulouri exterioare la locuintele nou achizitionate. Pentru a face acest lucru este necesara o discutie prealabila cu constructorul pentru a-i sugera montarea acestora in acelasi timp cu tamplaria PVC, la fel de populara in constructiile din ziua de astazi.

Daca doriti mai multe detalii despre montaj si sfaturi in alegerea rulourilor exterioare va rugam sa ne contactati.

In final va rugam sa aruncati o privire pe una din ultimele rulouri exterioare montate de producatorul Peda Ambient:

This entry was posted in Blog and tagged , , . Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Efectuati calculul de mai jos: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.