Rulouri exterioare clasice

Solutia ideală pentru instalarea sistemelor de umbrire o reprezinta rulourile exterioare, acestea fiind impartite in doua categorii in functie de tipul montajului:

Rulouri exterioare aluminiu SUPRAPUSE
care se monteaza incastrate in zidarie, deasupra ramei ferestrei (se recomanda ca montajul rulourilor exterioare din aluminiu suprapuse sa se faca in acelasi timp cu montajul ferestrei).

Rulouri exterioare vila Peda Ambient

Rulouri exterioare aluminiu APLICATE se clasifica in functie de tipul montajului astfel:
       Rulouri exterioare aluminiu aplicate direct pe rama ferestrei.
       Rulouri exterioare aluminiu aplicate in golul ferestrei.
       Rulouri exterioare aluminiu aplicate pe peretele exterior deasupra ferestrei.

SISTEMUL DE ACTIONARE poate fi cu panglica, cu snur , cu manivela sau cu motor electric (cu ajutorul unui întrerupator simplu, prin intermediul unei telecomenzi sau al unui sistem programabil).
Sistemul de manevrare a fost astfel conceput încât sa asigure o manevrare rapida cu un efort minim.

Rulouri exterioare Peda Ambient

CULOAREA rulourilor din aluminiu se poate realiza in nuante standard (alb, maro) nuante de lemn (stejar auriu, mahon, nuc) cat si nuante speciale (oricare alta nuanta RAL dorita de dumnavoastra).
Rulourile exterioare se vopsesc  in camp electrostatic ceea ce confera o rezistenta deosebita a vopselei la factori fizico-chimici.

Rulouri exterioare casa Peda Ambient

AVANTAJELE instalarii rulourilor exterioare din aluminiu :

– pentru productia de rulouri exterioare sunt folosite profile de aluminiu de cea mai buna calitate, extrudate in Polonia si Grecia.
lamele de 39 mm umplute cu spuma poliuretanica izolatoare de 9 mm fac ca aceste rulouri exterioare sa aiba un grad de izolatie ridicat(Izolatie termica pana la K = 0,6 W/m2 K ; izolatie fonica pana la RwP = 43 dB).
-lamelele rigidizate din aluminiu  asigura o exploatare optima si o durata de viata de 25-30 ani.
-lamela terminala de aluminiu extrudat de 40mm confera rigiditatea  necesara acestor rulouri exterioare.
-ghidaje laterale din aluminiu extrudat sunt prevazute cu perii izolatoare astfel incat impiedica aparitia zgomotelor la inchidere.
-carcasa din aluminiu este  tesita la 45 ° si are  grosime 0,9 mm,iar la interior se afla un ax octogonal de otel cu nervura de intarire.
– rulourile exterioare din aluminiu elimina efectul de sera.
– pentru o protectie sporita antiefractie fiecare rulou standard poate fii prevazut cu un sistem de inchidere cu yala.
– ruloul exterior previne pierderile de căldură pe timpul iernii.
– consum de energie termică cu 10% mai mic pe timpul iernii.
– rulourile exterioare din aluminiu nu necesita intretinere.
– rulourile exterioare din aluminiu necesita timp scurt de instalare.

Atunci cand tamplaria casei tale este deja instalata rulourile exterioare pentru ferestre sunt o solutie ingenioasa atat pentru protectie termica, fonica si impotriva razelor solare , dar si de siguranta impotriva fenomenelor naturale sau a actelor de vandalism.

Solicita oferta rulouri exterioare

This entry was posted in Rulouri exterioare clasice and tagged , , . Bookmark the permalink.

18 Responses to Rulouri exterioare clasice

 1. Neagu Cristian says:

  Buna ziua, ma intereseaza pretul la jaluzele aluminiu exterioare, culoare maro inchis, aplicate pe geam termopan de aluminiu, cu dispozitiv electric de actionare, pt casa si terasa inchisa.
  Multumesc.

 2. Dinu says:

  Un pret pentru o fereastra de apartament cu H=140 si L=186?
  Multumesc.

 3. Molcuti Sergiu says:

  La 35 km de la Bucur Obor , am o cabana cu 21mp de geam termopan . In aceasta suprafata este inclusa o usa dubla lat=1570mm si h =2080 mm cu geam termopan pe toata suprafata. Vreau sa incep securizarea cu aceasta usa, cu rulou exterior din aluminiu ,aplicat pe tocarie culoare maro actionat electric dar si o solutie de rezerva atunci cand nu exista energie electrica. Actionarea va fi in special din exterior la deschidere cat si la inchidere. Orice solutie care contribuie la securizare este acceptata. Va multumesc,

 4. Marin Mihai says:

  Buna ziua!
  Doresc aplicarea de rulouri exterioare clasice din aluminiu (pentru umbrire) manevrate manual, la ferestre cu plasa deja montata . In astfel de conditii cred ca rulourile vor fi aplicate pe peretele exterior deasupra ferestrei. Va rog dati-mi un pret si un termen aproximativ pentru executie. Stau la etajul 7 din 9
  Locuiesc in sectorul 4.
  o bucata I x H =140 x 175
  o bucata I x H = 150 x 140

  Va multumesc!

 5. Vali says:

  Buna ziua,
  care ar fi pretul pentru un rulou alb actionat cu panglica sau electric aplicat la o fereastra cu dimensiunile intre ziduri 1400 latime x 1100 H. Fereastra are geam termopan dublu plus plasa insecte pe toata latimea. Multumiri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Efectuati calculul de mai jos: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.